AnaSayfa / Genel / Kahve falında tilki ve koyun görmek

Kahve falında tilki ve koyun görmek

Kahve falında tilki ve koyun görmek verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, hayırlı bir işe başlayacağına, çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tilki ve koyun gördüyseniz:

  • Hayallerinize sınır koymak zorunda değilsiniz.

Kahve falında tilki ve koyun görmek bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tilki derisi görmek özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tilki postu görmek iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tilki yakalamak hayırlı günlerin geleceğine, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine delalet eder.

Kahve falında tilki kesmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, kötü ve hasta günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi tilki görmek aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tilki saldırması görmek ekmek kapılarının kapanacağına, her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına inanılır.

Kahve falında tilki yemek yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir