AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasına su vermek

Kahve falında babasına su vermek

Kahve falında babasına su vermek kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, maddi durumun düzeltileceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, daha rahat bir hayata kavuşulacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında babasına su vermek gördüyseniz:

  • İşinizi ilgilendiren tesadüfi fırsatlar söz konusu olabilir veya işle ilgili bazı konular aniden lehinize dönebilir.

Kahve falında ölü babaya su vermek sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş babasına su içirmek gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında babaya su vermek çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölen babaya su vermek geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş babadan su almak aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına tabir olunur.

Kahve falında babasına su vermek bir sebeple falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında babanın elinden su içmek eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş babasına su vermek yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, geri planda kalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir