AnaSayfa / Genel / Kahve falında teyzesini öpmek

Kahve falında teyzesini öpmek

Kahve falında teyzesini öpmek içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına, hayatına bolluk ve bereket geleceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, kazancı arttıracağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında teyzesini öpmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kimselerin haklı talepleri bile size büyük bir haksızlık gibi görünebilir.

Kahve falında teyze kızını öpmek iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında teyze öpmek hayırlı zamanlar geçireceğine, bereket ve huzur getireceğine delalet eder.

Kahve falında teyzenin elini öpmek sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine inanılır.

Kahve falında teyzemin elini öpmek her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında teyzesini öpmek yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, yüzlerin asılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş teyzenin elini öpmek göreceği destekten dolayı moral bulacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında teyze eli öpmek iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine, işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yaşlı teyzenin elini öpmek kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, yanlış seçimler yapacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir