AnaSayfa / Genel / Kahve falında teyze öpmek

Kahve falında teyze öpmek

Kahve falında teyze öpmek hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına, hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, itibar kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında teyze öpmek gördüyseniz:

  • Biraz gerilimli olabilirsiniz.

Kahve falında teyzesini öpmek hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş teyzenin elini öpmek sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine delalettir.

Kahve falında teyzenin elini öpmek kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine yorulur.

Kahve falında teyze eli öpmek kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine işarettir.

Kahve falında teyzemin elini öpmek çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında teyze kızını öpmek güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, bir sebeple başka yollar aranacağına delalet eder.

Kahve falında yaşlı teyzenin elini öpmek uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında teyze öpmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir