AnaSayfa / Genel / Kahve falında teyzemin elini öpmek

Kahve falında teyzemin elini öpmek

Kahve falında teyzemin elini öpmek sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, eldeki imkanların giderek azalacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine tabir olunur.

Kahve falında teyzemin elini öpmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıkları değişiklikler dikkatinizi dağıtabilir.

Kahve falında teyze eli öpmek iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında yaşlı teyzenin elini öpmek kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında teyzenin elini öpmek duaların boşa gideceğine, hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş teyzenin elini öpmek borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine delalet eder.

Kahve falında teyzemin elini öpmek kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, başkasının hakkına göz dikileceğine alamet eder.

Kahve falında teyzesini öpmek refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, gülen yüzünün hiç solmayacağına inanılır.

Kahve falında teyze kızını öpmek böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında teyze öpmek şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir