AnaSayfa / Genel / Kahve falında teyze eli öpmek

Kahve falında teyze eli öpmek

Kahve falında teyze eli öpmek beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına, ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında teyze eli öpmek gördüyseniz:

  • Her durumda zararlı etki alanından uzaktasınız.

Kahve falında teyzemin elini öpmek içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş teyzenin elini öpmek kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında teyzenin elini öpmek kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine alamet eder.

Kahve falında yaşlı teyzenin elini öpmek maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, huzura ve rahata kavuşacağına inanılır.

Kahve falında teyze eli öpmek esenliğe kavuşacağına, bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında teyzesini öpmek kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına işaret etmektedir.

Kahve falında teyze öpmek yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında teyze kızını öpmek heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir