AnaSayfa / Genel / Kahve falında teyzenin elini öpmek

Kahve falında teyzenin elini öpmek

Kahve falında teyzenin elini öpmek atılacak adımların boşa çıkacağına, amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında teyzenin elini öpmek gördüyseniz:

  • Bazı konulara dikkat etmek, hoşnutsuz kişilerin hoşnutsuzluklarının giderilmesine yardım edebilir.

Kahve falında teyzenin elini öpmek nitelik ve farklılık geleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlı teyzenin elini öpmek çok kötü günler göreceğine, hem de hayat standartlarının yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş teyzenin elini öpmek doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine, çirkin amellere delalet eder.

Kahve falında teyzemin elini öpmek iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine inanılır.

Kahve falında teyze eli öpmek elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda fal sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına, aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına delalettir.

Kahve falında teyze öpmek bir sebeple falı kapatan kişinin çok sinirleneceğine, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında teyze kızını öpmek kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında teyzesini öpmek üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir