AnaSayfa / Genel / Kahve falında teyze kızını öpmek

Kahve falında teyze kızını öpmek

Kahve falında teyze kızını öpmek aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına, kolaylıklarla karşılaşacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında teyze kızını öpmek gördüyseniz:

  • Özel evraklarınızı gözden geçirin.

Kahve falında teyze kızını öpmek başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına yorulur.

Kahve falında teyze eli öpmek çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yaşlı teyzenin elini öpmek böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına işarettir.

Kahve falında teyze öpmek eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş teyzenin elini öpmek kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine inanılır.

Kahve falında teyzemin elini öpmek işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında teyzenin elini öpmek saygının ve iletişimin bozulacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına işaret eder.

Kahve falında teyzesini öpmek masraflarının azalacağına, hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir