AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş teyzenin elini öpmek

Kahve falında ölmüş teyzenin elini öpmek

Kahve falında ölmüş teyzenin elini öpmek çalışmalarının artacağına, bol para kazanacağına, bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, başarılarının kalıcı olacağına, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş teyzenin elini öpmek gördüyseniz:

  • Bazı plan veya düzenlemelerinizde pürüzler söz konusu olabilir.

Kahve falında teyze eli öpmek kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına işarettir.

Kahve falında yaşlı teyzenin elini öpmek yüksek mevkilerde işlere gireceğine, iyi bir patron olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında teyzenin elini öpmek kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş teyzenin elini öpmek rahat bir hayatı olacağına, borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında teyzemin elini öpmek bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında teyze öpmek dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına tabir olunur.

Kahve falında teyze kızını öpmek isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine işarettir.

Kahve falında teyzesini öpmek kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir