AnaSayfa / Genel / Kahve falında testiyle su içmek

Kahve falında testiyle su içmek

Kahve falında testiyle su içmek müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine, üzüntülü günler yaşanacağına, daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına, yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına, manevi olarak hasar alınacağına, emeklerinin yarıda kalacağına, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında testiyle su içmek gördüyseniz:

  • Ortak işler, ekip çalışmaları, iş birlikleri veduygusal durumunuz ön planda olabilir.

Kahve falında toprak testiden su içmek kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında testiyle su içmek bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında testiden su içmek ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine delalettir.

Kahve falında içi su dolu testi görmek içinin rahat edeceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine işarettir.

Kahve falında testiye su doldurmak üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında testide su görmek hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden testiye su doldurmak kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine tabir olunur.

Kahve falında su dolu testi görmek büyük maddi kazanç elde edileceğine, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir