AnaSayfa / Genel / Kahve falında testiden su içmek

Kahve falında testiden su içmek

Kahve falında testiden su içmek kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, toplumdaki prestijinin de sarsılacağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, kötü halinden eser kalmayacağına, malında zulüm meydana gelmesine, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında testiden su içmek gördüyseniz:

  • Herşeyi iyice anlamadan ne olursa olsun harekete geçmemelisiniz.

Kahve falında toprak testiden su içmek maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında testiyle su içmek projelerinin engellenmeye çalışılacağına, gözden düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında testiden su içmek arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına işaret eder.

Kahve falında testiye su doldurmak esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına rivayet eder.

Kahve falında su dolu testi görmek sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında testide su görmek çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında çeşmeden testiye su doldurmak ticaret ehli kişi olacağına, zorluğa ve darlığa düşeceğine yorulur.

Kahve falında içi su dolu testi görmek çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına, fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir