AnaSayfa / Genel / Kahve falında su dolu testi görmek

Kahve falında su dolu testi görmek

Kahve falında su dolu testi görmek muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, dileklerin kabul olacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Kahve falında su dolu testi gördüyseniz:

  • Hazırlıksız veya planlanmamış hareketler, size ya da planlarınıza zarar verebilir.

Kahve falında içi su dolu testi görmek daha rahat bir hayatı olacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında su dolu testi görmek çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında testide su görmek ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine delalet eder.

Kahve falında çeşmeden testiye su doldurmak doyasıya sefasını süreceğine, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında toprak testiden su içmek hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, yarınlara bakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında testiye su doldurmak iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine delalet eder.

Kahve falında testiyle su içmek uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında testiden su içmek ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına, yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir