AnaSayfa / Genel / Kahve falında testide su görmek

Kahve falında testide su görmek

Kahve falında testide su görmek deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, işinin her geçen gün büyüyeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında testide su gördüyseniz:

  • Şu an için daha iyi bir fikriniz olmasa da, boşa çıkan zaman daha iyi değerlendirebilir.

Kahve falında içi su dolu testi görmek planların aksayacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında testiye su doldurmak iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve fal sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine rivayet eder.

Kahve falında testide su görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında testiden su içmek çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına delalettir.

Kahve falında testiyle su içmek yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında çeşmeden testiye su doldurmak düşmanlarını bile affedeceğine, rahat bir yaşama kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında su dolu testi görmek kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine delalet eder.

Kahve falında toprak testiden su içmek yaşamdan istediklerini alacağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir