AnaSayfa / Genel / Kahve falında babası tarafından öpüldüğünü görmek

Kahve falında babası tarafından öpüldüğünü görmek

Kahve falında babası tarafından öpüldüğünü görmek aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, ters giden işlerin de düzeleceğine, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında babası tarafından öpüldüğünü gördüyseniz:

  • Belirsizlikler ön plana çıkabilir.

Kahve falında baba tarafından silahla vurulmak rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine, istihdam edeceğine alamet eder.

Kahve falında baba tarafından öldürülmek hayır getirecek bir yola girileceğine, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına delalet eder.

Kahve falında baba tarafından vurulmak kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, ticarette başarılı olacağına işaret eder.

Kahve falında babası tarafından bıçaklanmak eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine delalet eder.

Kahve falında babası tarafından öpülmek kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine delalet eder.

Kahve falında babası tarafından evden kovulmak sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, mutluluğunun da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş baba tarafından öpülmek bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine, komşular tarafından kötülenileceğine inanılır.

Kahve falında baba tarafından öpülmek onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine, geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir