AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş baba tarafından öpülmek

Kahve falında ölmüş baba tarafından öpülmek

Kahve falında ölmüş baba tarafından öpülmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, sevgi ve hürmet göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş baba tarafından öpülmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle ilişkilerinizi geliştirebileceğiniz ortamlar oluşabilir.

Kahve falında baba tarafından öldürülmek yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, rızkının eksileceğine tabir olunur.

Kahve falında babası tarafından evden kovulmak çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş babası tarafından öpülmek toparlanmasının da uzun süreceğine, sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına alamet eder.

Kahve falında babası tarafından azarlanmak iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında babası tarafından vurulmak bolluk ve berekete kavuşulacağına, ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında baba tarafından vurulmak yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babası tarafından bıçaklanmak dileklerin ve duaların kabul olacağına, çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine işarettir.

Kahve falında babası tarafından öldürüldüğünü görmek kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir