AnaSayfa / Genel / Kahve falında baba tarafından öpülmek

Kahve falında baba tarafından öpülmek

Kahve falında baba tarafından öpülmek önünde güzel ve başarılı günler olacağına, kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, helal ve geniş rızık elde edeceğine, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında baba tarafından öpülmek gördüyseniz:

  • Ama, kurdukları mantıktaki yanlışı görecek olan sizsiniz.

Kahve falında babası tarafından dövüldüğünü görmek ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında babası tarafından öldürüldüğünü görmek parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında babası tarafından azarlanmak sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına inanılır.

Kahve falında babası tarafından evden kovulmak kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, hem yaşama olan inancına kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında baba tarafından dövülmek atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine, fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına inanılır.

Kahve falında babası tarafından dövülmek elinin bollaşacağına, kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında baba tarafından ısırılmak herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında baba tarafından tacize uğramak kötü hastalıkların iyileşeceğine, falı kapatan kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir