AnaSayfa / Genel / Kahve falında tesettürlü gelin görmek

Kahve falında tesettürlü gelin görmek

Kahve falında tesettürlü gelin görmek işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine, çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında tesettürlü gelin gördüyseniz:

  • İyi ilişki kurabilmek için tartışmaktan kaçınmanız gerekiyor.

Kahve falında tesettürlü gelin görmek hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tesettür giymek hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin tesettüre girdiğini görmek sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında bir arkadaşının tesettüre girdiğini görmek hayali kurulan eve ulaşmaya, zaman içinde daha güzel günler göreceğine tabir olunur.

Kahve falında tesettüre girdiğini görmek iş hayatında yeni bir dönem açılacağına, sevdiği birini kırmaya delalettir.

Kahve falında başkasının tesettüre girdiğini görmek işinden geri kalacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında tesettür gelinlik giymek artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına, boş kuruntularla uğraşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anneyi tesettürlü görmek kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir