AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının tesettüre girdiğini görmek

Kahve falında başkasının tesettüre girdiğini görmek

Kahve falında başkasının tesettüre girdiğini görmek hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, sermayesini riske etmeyeceğine, bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına, konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının tesettüre girdiğini gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışmak için hobilerinizden faydalanabilir veya mücadele ortamına girebilirsiniz.

Kahve falında tesettüre girdiğini görmek adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının tesettüre girdiğini görmek özellikle İslamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine, problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin tesettüre girdiğini görmek başının ağrıyacağına, giderileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşının tesettüre girdiğini görmek yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine işaret eder.

Kahve falında başka birinin tesettüre girdiğini görmek verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının tesettüre girdiğini görmek sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine yorulur.

Kahve falında beyaz tesettür giymek tüm parasını kaybedeceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tesettüre girmek rahatının da yerine geleceğine, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir