AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen baba tarafından öpülmek

Kahve falında ölen baba tarafından öpülmek

Kahve falında ölen baba tarafından öpülmek hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi haberler alınacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölen baba tarafından öpülmek gördüyseniz:

  • Duygusal, sağlıkla ilgili ya da iş hayatınızı ilgilendiren konularda sizin yararınıza olan bir yola girdiniz veya girmeniz sağlanıyor.

Kahve falında babası tarafından dövülmek kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş baba tarafından öpülmek yaşam şartlarının iyileşeceğine, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında baba tarafından dövülmek çok hayırlı kazançların elde edileceğine, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında babası tarafından vurulmak yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babası tarafından bıçaklanmak büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş babası tarafından öpülmek yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına alamet eder.

Kahve falında baba tarafından öpülmek emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına, kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında baba tarafından azarlanmak kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına, büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir