AnaSayfa / Genel / Kahve falında baba tarafından bıçaklanmak

Kahve falında baba tarafından bıçaklanmak

Kahve falında baba tarafından bıçaklanmak kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, geçim derdi yaşayacağına, çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, huzursuz olacağına inanılır.

Kahve falında baba tarafından bıçaklanmak gördüyseniz:

  • Seçimlerinize güvenebilirsiniz.

Kahve falında babası tarafından bıçaklanmak maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında baba tarafından bıçaklanmak ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına delalettir.

Kahve falında sevgilisi tarafından bıçaklanmak huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına delalet eder.

Kahve falında bir erkek tarafından bıçaklanmak geniş bir rızka kavuşacağına, vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında ölü tarafından bıçaklanmak böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine, anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kardeş tarafından bıçaklanmak çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşın tarafından bıçaklanmak ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında anne tarafından bıçaklanmak güç alacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir