AnaSayfa / Genel / Kahve falında babası tarafından dövüldüğünü görmek

Kahve falında babası tarafından dövüldüğünü görmek

Kahve falında babası tarafından dövüldüğünü görmek iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, çok büyük paralar kazanacağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında babası tarafından dövüldüğünü gördüyseniz:

  • Belki ufak tefek fırsatlar da söz konusu olabilir.

Kahve falında babası tarafından bıçaklanmak aksiliklerin bu sayede aşılacağına, derdin ve sıkıntının biteceğine, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına yorulur.

Kahve falında baba tarafından tacize uğramak sürekli yerinde sayacağına, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına rivayet eder.

Kahve falında baba tarafından öpülmek güzel günlerin yaşanacağına, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında babası tarafından öpülmek ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında baba tarafından dövülmek bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş babası tarafından öpülmek başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına yorulur.

Kahve falında babası tarafından vurulmak sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, huzurunun artacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş baba tarafından çağırılmak maddi konuların çözüme kavuşacağına, hayatından razı geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir