AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş babası tarafından öpülmek

Kahve falında ölmüş babası tarafından öpülmek

Kahve falında ölmüş babası tarafından öpülmek meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, nasibin bollaşacağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş babası tarafından öpülmek gördüyseniz:

  • Doğru etki yaratmanız durumunda fırsatlar ard arda ortaya çıkabilir.

Kahve falında ölen baba tarafından öpülmek tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine işarettir.

Kahve falında baba tarafından silahla vurulmak uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş babası tarafından dövülmek dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına işarettir.

Kahve falında babası tarafından bıçaklanmak düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine alamet eder.

Kahve falında baba tarafından bıçaklanmak ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına işarettir.

Kahve falında babası tarafından silahla vurulmak sorun yaratan olayların yakında biteceğine, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine işarettir.

Kahve falında baba tarafından azarlanmak nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, güven kaybı yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında babası tarafından öpülmek zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir