AnaSayfa / Genel / Kahve falında baba tarafından dövülmek

Kahve falında baba tarafından dövülmek

Kahve falında baba tarafından dövülmek Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, tövbelerinin karşılık bulacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına tabir olunur.

Kahve falında baba tarafından dövülmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı ilgilendiren alternatiflerinizi gözden geçirebilirsiniz.

Kahve falında baba tarafından vurulmak çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve fal sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş babası tarafından dövülmek düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına yorulmaktadır.

Kahve falında baba tarafından bıçaklanmak gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına rivayet eder.

Kahve falında babası tarafından azarlanmak büyük kazanç elde edeceğine, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına delalettir.

Kahve falında babası tarafından silahla vurulmak çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına inanılır.

Kahve falında babası tarafından dövüldüğünü görmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında baba tarafından öldürülmek nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında baba tarafından tacize uğramak tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir