AnaSayfa / Genel / Kahve falında salıncak sallamak

Kahve falında salıncak sallamak

Kahve falında salıncak sallamak ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen fal sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine, duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına delalettir.

Kahve falında salıncak sallamak gördüyseniz:

  • Başkalarını değiştirmeye çalışmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında birini salıncakta sallamak yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, manevi olarak huzur içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında salıncak sallamak hanesine bolluk geleceğine, mutluluğunun her geçen gün artacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksekte salıncakta sallanmak çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine delalettir.

Kahve falında gökyüzünde salıncakta sallanmak ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında salıncakta hızlı sallanmak canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine işaret eder.

Kahve falında salıncak yapmak zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, yüzünün de güleceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğini salıncakta görmek hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başka birinin salıncakta sallandığını görmek makamının sarsılmayacağına, büyük bir özgüven kazanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir