AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayrak sallamak

Kahve falında bayrak sallamak

Kahve falında bayrak sallamak en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, maddi açıdan rahat edileceğine, hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına, yolculuğa ve bununla erişilecek hayra, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine delalet eder.

Kahve falında bayrak sallamak gördüyseniz:

  • Olaylar istediğiniz şekle bürünmeye başlıyor.

Kahve falında bayrak sallamak sonradan da çok üzüleceğine, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine yorulur.

Kahve falında türk bayrağını sallamak sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağaç sallamak kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliye el sallamak itibar kazanacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek bebeği sallamak zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine, gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dut sallamak şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine yorulur.

Kahve falında elma ağacı sallamak problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, ortaklı işlere iştirak edileceğine alamet eder.

Kahve falında dizinde bebek sallamak büyük sorunlar ile karşılaşacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir