AnaSayfa / Genel / Kahve falında tesbih dükkanı görmek

Kahve falında tesbih dükkanı görmek

Kahve falında tesbih dükkanı görmek hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine, her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan fal sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, güzel günlerine gölge düşeceğine, hastalıkların sona ereceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına alamet eder.

Kahve falında tesbih dükkanı gördüyseniz:

  • Güvenilir kişilerle vakit geçirmeniz bazı konulara açıklık getirebilir.

Kahve falında tesbih dükkanı görmek karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birine tesbih vermek çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında çok tesbihler görmek verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında birinden tesbih hediye almak sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu fal sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz tesbih almak iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil tesbih görmek daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında dağılmış tesbih görmek birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine rivayet eder.

Kahve falında tesbih etmek başarı elde edeceğine, helal ekmek yiyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir