Kahve falında birine tesbih vermek

Kahve falında birine tesbih vermek aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına tabir olunur.

Kahve falında birine tesbih vermek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınıza veya evinize daha fazla zaman ayırmanız ilerlemenizi hızlandırabilir.

Kahve falında tesbih boncuğu görmek çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, tazeleneceğine ve şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tahta tesbih görmek ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına rivayet eder.

Kahve falında tesbih saymak kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tesbih almak sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil tesbih hediye almak kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında tesbih çekerken görmek sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, koltuğunun yükseleceğine inanılır.

Kahve falında tesbih hediye almak aralarındaki problemlerin çözüleceğine, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hac tesbihi görmek büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir