AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz tesbih almak

Kahve falında beyaz tesbih almak

Kahve falında beyaz tesbih almak uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, maddi çıkmazların biteceğine, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine, bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, kötü ve hasta günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz tesbih almak gördüyseniz:

  • Bazı konuları araştırmadan ya da gerekli soruları sormadan sonuca veya karara bağlamamalı ya da bazı kişileri cezalandırmamalısınız.

Kahve falında beyaz tesbih çekmek sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık fal sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz tesbih almak uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz tesbih görmek yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, hayattan yana keyif bulacağına yorulur.

Kahve falında beyaz tesbih bulmak endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah beyaz tesbih görmek kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden fal, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın fal sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz tesbih dağıtmak üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine işarettir.

Kahve falında tesbihi boynuna asmak ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine inanılır.

Kahve falında güzel tesbih görmek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir