AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağılmış tesbih görmek

Kahve falında dağılmış tesbih görmek

Kahve falında dağılmış tesbih görmek amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine, geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, kendi içindeki gücü keşfedeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine işaret eder.

Kahve falında dağılmış tesbih gördüyseniz:

  • Mutlu olmak istiyorsanız, ilk önce siz bir adım atmalısınız.

Kahve falında tesbih dağıttığını görmek işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında dağılan tesbihi toplamak maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, çabalarının boşa çıkacağına işaret eder.

Kahve falında dağılmış tesbih görmek maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına inanılır.

Kahve falında tesbih topladığını görmek uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında tesbih tutmak ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tesbih satın almak göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında yerden tesbih almak şöhret ve itibar kazanacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinden tesbih almak işlerinin günden güne açılacağına, işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir