AnaSayfa / Genel / Kahve falında tesbih etmek

Kahve falında tesbih etmek

Kahve falında tesbih etmek mutlu olunacağına, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tesbih etmek gördüyseniz:

  • Mantıklı düşünmeniz veya aklınıza güvenmeniz normal koşullarda halledemeyeceğiniz veya öngöremeyeceğiniz şeylerle ilgili ilerleme sağlamanıza yardım edebilir.

Kahve falında çok tesbih görmek refah içinde olacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında tesbih atmak iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına yorulur.

Kahve falında birinin tesbih çektiğini görmek bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında tesbih yapıldığını görmek arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, fal sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında mor tesbih görmek zamanla daha çok para elde edeceğine, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tesbih çeken birini görmek iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tesbih ağacı görmek hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına alamet eder.

Kahve falında namaz tesbihatı görmek sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine, kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir