AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil tesbih görmek

Kahve falında yeşil tesbih görmek

Kahve falında yeşil tesbih görmek iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine, aklına giren şeytana uyacağına, aradığı kişiyi bulacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil tesbih gördüyseniz:

  • Yarışmalı ortamlar sizi cezbedecek.

Kahve falında yeşil tesbih görmek iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine, çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında yeşil tesbih hediye almak çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil tesbih çekmek sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına yorulur.

Kahve falında yeşil renkli tesbih görmek çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, ticarette ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil tesbih bulmak şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine, kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil tesbih almak hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil taşlı tesbih görmek hayırlı haberlere, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine tabir olunur.

Kahve falında tesbih dizdiğini görmek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine, çok büyük mutluluklar duyacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir