AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdığın biriyle karşılaşmak

Kahve falında tanıdığın biriyle karşılaşmak

Kahve falında tanıdığın biriyle karşılaşmak ün salacağına, bereket ve huzur geleceğine, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, düşünmeden hareket edeceğine tabir olunur.

Kahve falında tanıdığın biriyle karşılaşmak gördüyseniz:

  • Yeterince kendinizi işinize vermemeniz nedeniyle patronunuz ya da amirinizle sürtüşmeye girebilirsiniz.

Kahve falında tanıdık biriyle karşılaşmak insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine, yaptığı işlerin günbegün artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdıkla karşılaşmak bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında tanıdığın biriyle karşılaşmak iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına rivayet eder.

Kahve falında eski bir arkadaşla karşılaşmak uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düşmanla karşılaşmak iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına işaret eder.

Kahve falında yolda karşılaşmak rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında birisiyle karşılaşmak kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında akrabayla karşılaşmak kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine, kendisini kötü durumlara sokmayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir