AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile kadınla karşılaşmak

Kahve falında hamile kadınla karşılaşmak

Kahve falında hamile kadınla karşılaşmak ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına, rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hamile kadınla karşılaşmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bağlayıcı sözler verilmesinde ısrar edebilir ya da blöfünüzü görebilir.

Kahve falında hamile kadınla karşılaşmak çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamile biriyle karşılaşmak subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, büyük üzüntüler yaşayabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında akrabayla karşılaşmak gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine işarettir.

Kahve falında zorluklarla karşılaşmak sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında merdivende karşılaşmak kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine işaret eder.

Kahve falında gördüğün kişiyle karşılaşmak attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin insanla karşılaşmak kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpekle karşılaşmak telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine, iş ve mekan değiştireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir