AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile biriyle karşılaşmak

Kahve falında hamile biriyle karşılaşmak

Kahve falında hamile biriyle karşılaşmak kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine, bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına, evliyse çocuk sahibi olacağına, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına, kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına delalettir.

Kahve falında hamile biriyle karşılaşmak gördüyseniz:

  • Yenileyici etkiler ya da değişik alanlarda ilerleme başlıkları devrede ya da heyecan veren gelişmeler var.

Kahve falında hamile kadınla karşılaşmak aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına yorulur.

Kahve falında hamile biriyle karşılaşmak yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, huzurlu, mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında tanıdıkla karşılaşmak iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, bir hastalığa maruz kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında merdivende karşılaşmak iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında biriyle sürekli karşılaşmak rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle karşılaşmak rakipleri mağlup edeceğine, adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşlarla karşılaşmak kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine, ardından birçok konuda yardımcı olacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin insanla karşılaşmak çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir