AnaSayfa / Genel / Kahve falında ters sigara içmek

Kahve falında ters sigara içmek

Kahve falında ters sigara içmek dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına yorulur.

Kahve falında ters sigara içmek gördüyseniz:

  • İş yükünüzü hafifletmek istiyor olabilirler.

Kahve falında tersten sigara içmek iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, iyi gelir getiren işler yapılacağına delalet eder.

Kahve falında ters sigara içmek mutluluk dolu haberler alınacağına, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sigarayı ters yakmak çok büyük işler gerçekleştireceğine, istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sigarayı tersten yakmak yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine yorulur.

Kahve falında derste sigara içmek iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına alamet eder.

Kahve falında sigaraya içmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına delalettir.

Kahve falında namazda sigara içmek aydınlık bir yola çıkılacağına, kısmetinin ve şansının da açık olacağına işarettir.

Kahve falında mezarlıkta sigara içmek miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir