AnaSayfa / Genel / Kahve falında sigarayı tersten yakmak

Kahve falında sigarayı tersten yakmak

Kahve falında sigarayı tersten yakmak yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına, bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, hasret çekileceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sigarayı tersten yakmak gördüyseniz:

  • Karışık sinyalleri veya ele geçen bilgileri deşifre etmek zor olabilir.

Kahve falında sigarayı tersten yakmak birçok iş teklifi alınacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında sigarayı ters yakmak zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, servet sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ters sigara içmek elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına alamet eder.

Kahve falında tersten sigara içmek yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sigarasını yakmak bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, çok rahat bir hayata adım atacağına yorulur.

Kahve falında birinin sigarasını yakmak yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine, endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına yorulur.

Kahve falında kibritle sigara yakmak ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sigarayı tersinden yakmak geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir