AnaSayfa / Genel / Kahve falında tersine akan dere görmek

Kahve falında tersine akan dere görmek

Kahve falında tersine akan dere görmek falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa, hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine, onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, adeta sinirden küplere bineceğine, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına inanılır.

Kahve falında tersine akan dere gördüyseniz:

  • Şimdi kullanmanız ise sadece insiyatif kaybınıza sebep olabilir.

Kahve falında tersine akan dere görmek her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tersine akan sel görmek bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tersine akan su görmek kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında tersine akan nehir görmek elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında dünyanın tersine döndüğünü görmek kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında camide kıblenin tersine namaz kılmak kalıcı başarıyı yakalayacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kıblenin tersine namaz kılmak stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına, düşmanlar tarafından zarar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında nehirde tersine yüzmek tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir