AnaSayfa / Genel / Kahve falında ters yürümek

Kahve falında ters yürümek

Kahve falında ters yürümek sonradan da çok üzüleceğine, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, rakiplerine büyük fark atacağına delalettir.

Kahve falında ters yürümek gördüyseniz:

  • Kendi bildiğiniz şekilde ilerleyin.

Kahve falında ters yönde yürümek bazı büyük çalışmalar yapacağına, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında ters yöne yürümek eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına delalettir.

Kahve falında tersten yürümek yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, tatsızlıklar çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ters yürümek geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında gelinliği ters giymek fal sahibinin de çok mutlu olacağına, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında namazı tersten kılmak tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ceketi ters giymek borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına delalet eder.

Kahve falında ters ceket giymek yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına, tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir