AnaSayfa / Genel / Kahve falında namazı tersten kılmak

Kahve falında namazı tersten kılmak

Kahve falında namazı tersten kılmak bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, sorunlarının azalacağına, fikirlerinin amacına ulaşacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, hak yolunu bulacağına, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, patron koltuğuna geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında namazı tersten kılmak gördüyseniz:

  • Değişimden kaçmayın.

Kahve falında kıbleye ters namaz kılmak çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine delalet eder.

Kahve falında ters namaz kılmak birçok konuda daha dikkatli olunacağına, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına alamet eder.

Kahve falında namazı kıbleye ters kılmak çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında camide ters namaz kılmak uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine işaret eder.

Kahve falında namazı tersten kılmak deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında namazı ters yönde kılmak maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına, ün sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tersten namaz kılmak yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, hileye, fesada bulaşacağına delalettir.

Kahve falında ters tarafa namaz kılmak özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir