AnaSayfa / Genel / Kahve falında ters doğum görmek

Kahve falında ters doğum görmek

Kahve falında ters doğum görmek hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, uzun bir süre boyunca mutlu olan fal sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ters doğum gördüyseniz:

  • Sergilemek istediğiniz bir plan dahilinde bir ilişkinizi güçlendirebilirsiniz.

Kahve falında ters doğum görmek sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine alamet eder.

Kahve falında ters yönde yürümek ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine tabir olunur.

Kahve falında sigarayı ters yakmak hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında arabanın ters döndüğünü görmek kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına işaret eder.

Kahve falında namaz ters kılmak aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ters dönmüş ayak görmek geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ters akan nehir görmek arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, pek çok kişiyi idare edeceğine delalettir.

Kahve falında merdivenden ters inmek hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir