AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivenden ters inmek

Kahve falında merdivenden ters inmek

Kahve falında merdivenden ters inmek borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, kazancının artacağına,, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine işarettir.

Kahve falında merdivenden ters inmek gördüyseniz:

  • İnandığınız hedefler için yeteneklerinizi geliştirmeniz gerekiyor.

Kahve falında merdivenden ters inmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine işarettir.

Kahve falında ters merdiven inmek özellikle İslamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında ters merdiven görmek işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına tabir olunur.

Kahve falında merdivenleri ters çıkmak ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine işaret eder.

Kahve falında ahşap merdivenden inmek daha rahat şekilde tüketim yapacağına, sağlığından ve ağız tadından olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz merdivenden inmek hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında merdivenden hızla inmek kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında merdivenden aşağıya inmek planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir