AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabanın ters döndüğünü görmek

Kahve falında arabanın ters döndüğünü görmek

Kahve falında arabanın ters döndüğünü görmek yüksek bir makamı olacağına, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arabanın ters döndüğünü gördüyseniz:

  • Uzun süredir üşenmeniz nedeniyle el atmadığınız konulara el atabilirseniz, bir çırpıda halledebilirsiniz.

Kahve falında arabanın ters döndüğünü görmek değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, dünya malının çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında ayağının ters döndüğünü görmek iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine delalet eder.

Kahve falında dünyanın ters döndüğünü görmek problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında şemsiyenin ters döndüğünü görmek uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine işarettir.

Kahve falında ayaklarının ters döndüğünü görmek yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına işaret eder.

Kahve falında geminin ters döndüğünü görmek arzularına ve emellerine kavuşacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına işarettir.

Kahve falında ayakkabının ters döndüğünü görmek hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına, belalı kimselerle karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında arabanın ters gittiğini görmek ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, yatırımlarının kar getireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir