AnaSayfa / Genel / Kahve falında bordo renk ceket giymek

Kahve falında bordo renk ceket giymek

Kahve falında bordo renk ceket giymek yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, işlerinde atılıma geçeceğine, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine işaret eder.

Kahve falında bordo renk ceket giymek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler beklediğiniz desteği vermiyor olabilirler.

Kahve falında bordo renk ceket giymek dertlerin bölüşüleceğine, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bordo ceket giymek sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine işaret eder.

Kahve falında bordo renk elbise giymek büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı renk ceket giymek yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına, kıtlığın meydana geleceğine inanılır.

Kahve falında mor renk ceket giymek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil renk ceket giymek bereket ve zenginliğe kavuşacağına, hayallerindeki insanla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında renkli ceket giymek büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, borcunu ödeyeceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil renkli ceket giymek renk ve eğlence geleceğine, çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir