AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah ceket giymek

Kahve falında siyah ceket giymek

Kahve falında siyah ceket giymek etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, dolayısıyla geleceğine değer katacağına, bol kazançlı günlere kavuşacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah ceket giymek gördüyseniz:

  • Evinizi güzelleştirecek planlar yapabilir, ilişkilerinizi düzenlemenize ya da canlandırmanıza yardımı dokunabilecek kişilerle planlarınızı tartışabilirsiniz.

Kahve falında siyah deri ceket giydiğini görmek hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına delalettir.

Kahve falında siyah deri ceket giymek büyük bir maddi refaha kavuşacağına, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah etek ceket giymek maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah ceket giydiğini görmek kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah ceket giymek çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına yorulur.

Kahve falında siyah ceket kaybetmek bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah deri ceket görmek adının hiç yok yere lekeleneceğine, emeklerinin heba olacağına alamet eder.

Kahve falında siyah kadife ceket görmek çok büyük bir şok yaşayacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir