AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının ceketini giymek

Kahve falında başkasının ceketini giymek

Kahve falında başkasının ceketini giymek hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine, yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına yorulur.

Kahve falında başkasının ceketini giymek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir dostunuzun sizi araması veya evinize misafir gelmesi mümkündür.

Kahve falında kot ceket giymek çok büyük başarı kazanacağına, yüzünün de güleceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil renkli ceket giymek zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı deri ceket giymek performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ceket üstüne ceket giymek çok güzel haberler ile dönüleceğine, sadece kendisini düşüneceğine inanılır.

Kahve falında ceket giydirmek her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında beyaz etek ceket giymek büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında eşinin ceketini giymek kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına inanılır.

Kahve falında uzun ceket giydiğini görmek üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir