AnaSayfa / Genel / Kahve falında ters bardak görmek

Kahve falında ters bardak görmek

Kahve falında ters bardak görmek büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına yorulur.

Kahve falında ters bardak gördüyseniz:

  • Olayları dramatik hale getirerek sizi yönlendirmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında bardağı ters çevirmek bol kazançlı günlere kavuşacağına, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında ters bardak görmek uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına tabir olunur.

Kahve falında kıbleyi ters durmak ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayaklarının ters döndüğünü görmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine delalet eder.

Kahve falında evi ters görmek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında ters kapı görmek saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına, kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ters şeride girmek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında ayaklarını ters görmek karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir