AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayaklarını ters görmek

Kahve falında ayaklarını ters görmek

Kahve falında ayaklarını ters görmek çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen fal sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine, kişinin yaşamının değişeceğine, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, huzursuz olacağına, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına yorulur.

Kahve falında ayaklarını ters gördüyseniz:

  • Yaşamınızı idame ettirme konusunda yapacağınız değişiklik gelecek vaat ediyor.

Kahve falında ayağının ters döndüğünü görmek o kimselerden menfaat göreceğine, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında ayakları ters kadın görmek sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ters dönmüş ayak görmek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayaklarını ters görmek dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında ayakları ters birini görmek dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine delalet eder.

Kahve falında ters ayaklı adam görmek musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında ayakları ters bebek görmek her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına alamet eder.

Kahve falında ters ayaklı görmek ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir