AnaSayfa / Genel / Kahve falında evi ters görmek

Kahve falında evi ters görmek

Kahve falında evi ters görmek mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine, mahsullerin fazlalaşacağına, saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, tazeleneceğine, ticaretin açılacağına, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, sorunlarının da son bulacağına yorulur.

Kahve falında evi ters gördüyseniz:

  • Sempatikliğiniz ilgi çekiyor.

Kahve falında evi ters görmek keyfinin ve huzurunun kaçacağına, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına rivayet eder.

Kahve falında ters ev görmek canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, keder yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında birinin ayağını ters görmek işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, hayalindeki işi gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında ters çevrilmiş ayakkabı görmek kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine alamet eder.

Kahve falında pantolonu ters giymek yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında ters akan dere görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, dünya hayatında huzurlu olmaya delalet etmektedir.

Kahve falında ayağı ters görmek sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kıyafetini ters giymek ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir