AnaSayfa / Genel / Kahve falında ters şeride girmek

Kahve falında ters şeride girmek

Kahve falında ters şeride girmek arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine, şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine, yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ters şeride girmek gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren değişiklikler size iyi gelebilir veya stresi azaltabilir.

Kahve falında ters şeride girmek geçim derdi yaşamayacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ters şeritten gitmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, rütbesinin yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı şerit görmek kazançlı bir işe girileceğine, küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şerit metre görmek şöhretli biri olunacağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şerit görmek iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen fal sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine yorulur.

Kahve falında çift şeritli yol görmek haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yol şeridi görmek sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında film şeridi görmek yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir