AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayaklarının ters döndüğünü görmek

Kahve falında ayaklarının ters döndüğünü görmek

Kahve falında ayaklarının ters döndüğünü görmek ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine, giden birinin geri döneceğine, sevinçli ve mutlu haberler alacağına, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayaklarının ters döndüğünü gördüyseniz:

  • Yeni bir karşıcins ilişkisi başlatabilir, aşık olabilirsiniz.

Kahve falında ayağının ters döndüğünü görmek kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında ayaklarının ters döndüğünü görmek ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında ayakkabının ters döndüğünü görmek projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında şemsiyenin ters döndüğünü görmek eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında geminin ters döndüğünü görmek maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine delalettir.

Kahve falında arabanın ters döndüğünü görmek sorunların üstüste geleceğine, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına delalet eder.

Kahve falında dünyanın ters döndüğünü görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, ele geçen paranın daha da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilinin döndüğünü görmek ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir